VitaJuwel ......... wat een prachtig produkt!

Door middel van een met edelstenen gevulde glazen staaf wordt het water door VitaJuwel in 7 minuten gevitaliseerd.


Zijn fascinatie verkrijgt de met edelstenen gevulde VitaJuwel niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische veredeling van drinkwater.

De hoogwaardige en in de waarste zin van het woord selecte edelstenen in VitaJuwel bevatten krachten, die het water in de karaf niet onberoerd zullen laten. Geen bovennatuurlijke vibraties, maar heel concrete, fysisch meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties worden door de gebruikte edelstenen in VitaJuwel aan het omringende water afgegeven. De met edelstenen gevulde VitaJuwel geeft trillingen af, die ook onze kwartshorloges tot een regelmatig tikken aanzetten.

In het water, bewerkstelligen deze edelsteentrillingen (waarvan de kleinste vormeenheden »clusters« genoemd worden en 1000 keer per seconde van vorm veranderen) de vorming van een nieuwe structuur, die niet zonder gevolgen blijft en in het biologisch rapport van het Hagalis-Instituut met wetenschappelijke methoden kon worden bewezen door Michael Gienger, Tübingen.

Michael Gienger heeft vooral met zijn bijdragen voor de steengeneeswijze internationaal aanzien verkregen. Hij is medeoprichter van de onderzoeksgroep steengeneeskunde Stuttgart en van de Vereniging Steengeneeskunde.

De VitaJuwel edelsteenwater wordt door artsen en therapeuten aanbevolen.

Al met al is VitaJuwel edelsteenwater een vernieuwend en bijzonder innovatief produkt wat perfect past in de hedendaagse trend van gezondheid en wellness. Uiteraard is VitaJuwel edelsteenwater een juweel van een eyecatcher.